چه کسی حرمت خون شهدا را نگه می دارد
از خون جوانان وطن لاله دمیده

به گزارش عماریون، خانم "کبری‏ سیلسپور" در این مصاحبه، به بیان خاطراتش از ازدواج با شهیداندرزگو که آن زمان به "شیخ عباس تهرانی" معروف بوده  و هشت سال زندگی مشترک با او  پرداخته است. هشت سالی که همراه با شوهرش در مبارزه و سفر و زندگی پنهانی سپری شده است .در نهایت هم،خبر شهادت شوهرش را پنج ماه بعد و از زبان امام خمینی(ره) می شنود و با اعتراف تهرانی شکنجه گر معروف ساواک هم،مزار شوهرش را بهشت زهرا پیدا می کند؛ قطعه 39!


مصاحبه ای که پیش رو دارید توسط حمید داوودآبادی در سال 76 انجام شده و در وبلاگش منتشر شده است که به مناسبت شهادت شهید اندرزگو این مصاحبه خواندنی را منتشر می کند.
 
* لطفا برای ما از چگونگی آشنایی‌تان با شهید اندرزگو بگویید:

بقیه در ادامه مطلب.............



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 16 آبان 1391برچسب:,
ارسال توسط مهدی آئین پرست
طیب که تو یک سلول دیگه زندانی بود، بلند گفت: این حرفها رو برای ننه‌ات بزن! یک بار گفتم، باز هم می‌گم، من با بچه حضرت زهرا در نمی افتم. فردا شب، صدایی از سلول طیب آمد. فهمیدم دارن می برندشان برای اعدام. وقتی می‌رفتن، طیب زد به میله سلول من و گفت: محمد آقا! اگه یک روز خمینی رو دیدی، سلام منو بهش برسون و بگو خیلی‌ها شما رو دیدند و خریدند ، ما ندیده شما رو خریدیم.

"عماریون"-  49 سال پیش یعنی 11 آبان ماه سال 1342، طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضایی به جوخه اعدام رژیم پهلوی سپرده شدند. طیب حاج رضایی که روزگاری از بزن بهادرهای تهران بود، شب هنگام در معرض تیر سربازان قرار می گیرد تا به خاطر حمایت از امام خمینی (ع) که آن سالها آرام آرام نهضت انقلابی خویش را گسترده می نمود، تیرباران شود. اما چه می شود که چنین شخصیتی به گفته خودش، ندیده، خریدار امام (ره) می شود؟!
در ادامه دو روایت درباره او را می خوانیم تا بیشتر با جزئیات این رویداد و حواشی زندگی وی آشنا شویم.

بقیه در ادامه مطلب.............




ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 16 آبان 1391برچسب:,
ارسال توسط مهدی آئین پرست

سيدمحمد‌ بهشتي، عالم، انديشمند برجسته و رئيس ديوان عالي جمهوري اسلامي ايران در دوم آبان 1307 در محله لنبان اصفهان به دنيا آمد. پدرش سيد فضل‌الله، از روحانيون اصفهان بود و پدر‍ِ مادرش، حاج ميرزا محمد‌صادق مدرس خاتون آبادي، از شاگردان آخوند خراساني و سيد‌محمد‌كاظم يزدي بود و از علماي برجسته اصفهان به شمار مي‌رفت. دوره تحصيل ابتدايي و دو سال اول دبيرستان را در مدارس دولتي اصفهان طي كرد و در 1321، كه جامعه ايران پس از سقوط رضاشاه، دوره پرتلاطم و پرحادثه‌اي را آغاز كرده بود، در مدرسه صدر اصفهان به تحصيل علوم ديني پرداخت و در آنجا ادبيات عرب، منطق، كلام و دروس سطح فقه و اصول را آموخت و همزمان شروع به آموختن زبان انگليسي كرد. در 1325، براي ادامه تحصيل علوم ديني به قم رفت و يك سال بعد در درس خارج فقه و اصول استادان مبرز حوزه علميه شركت نمود .


بقیه در ادامه مطلب............



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 13 آبان 1391برچسب:شهدای مظلوم,
ارسال توسط مهدی آئین پرست

مشرق، سردار شهید نورعلی شوشتری جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه و فرمانده قرارگاه قدس در جنوب شرق، در تاریخ 26 مهر 1389 در آخرین عملیات تروریستی و انتحاری گروهک ریگی (تا قبل از دستگیری سرکرده این گروهک) در منطقه «پیشین» سیستان و بلوچستان به همراه سردار محمدزاده فرمانده سپاه این استان و چندین نفر دیگر از نیروهای سپاه و سران قبایل بلوچ به شهادت رسید.

تصاویر زیر عکس هایی کمتر دیده شده از این کشاورززاده اهل روستای ینگجه از توابع سر ولایت شهرستان نیشابور و علمدار وحدت در میان قبال و طوایف جنوب شرق کشور است که تقدیم مخاطبین مشرق می‌شود.
باشد که در روز محشر ما را از شفاعت خود محروم نکند.


بقیه در ادامه مطلب+عکس



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 13 آبان 1391برچسب:شهدا,
ارسال توسط مهدی آئین پرست

شهید «گوناگونی» به سال 1362 در جزیره مجنون به شهادت رسید و پیکرش، 18 سال بعد، در جریان عملیات تفحص، کشف و به ایران بازگردانده شد.

 

شهید «گوناگونی» به سال ۱۳۶۲ در جزیره مجنون به شهادت رسید و پیکرش، ۱۸ سال بعد، در جریان عملیات تفحص، کشف و به ایران بازگردانده شد.

خبرگزاری فارس: ذوالفقار ایران + عکس
 
بقیه در ادامه مطلب ..................




ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 5 آبان 1391برچسب:یاد شهدا,
ارسال توسط مهدی آئین پرست

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق،محمود شهیان زاده (صدیقی) در اسفند 1363 و در جریان عملیات بدر بال در بال ملائک گشود.

 
این شهید

عزیز که در گلزارِ شهید آباد دزفول به خاک سپرده شده، قبل از شهادت وصیتی به دوستانش می کند. وصیتی که انجامش شاید کمترین زحمتی را برای اطرافیان به همراه نداشته باشد. آن چه خواهید خواند روایتی است از همان سفارشِ شنیدنی!
 

بقیه در ادامه مطلب .............



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:شهدا,
ارسال توسط مهدی آئین پرست

هنگامی که می خواستم مطلب " چه کسی این مرد را کشت ؟ " را تنظیم کنم به دنبال تصاویری از شهدای دیپلمات و مظلوم مزار شریف بودم . اما هرچه در سطح اینترنت گشتم نتوانستم تصویری از این شهیدان به دست آورم مگر تصاویری از شهیدان صارمی و ناصری . چون که نتوانستم بر آن شدم که از این دیوار عکسی بگیرم و آن را در اینترنت قرار دهم .

تصویری زیر مربوط است به تصویری که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران رسم شده است . این تصویر واقع در شهر تهران ، تقاطع خیابان کریم خان و میدان ولیعصر (عج ) می باشد .

شهیدان به ترتیب از سمت چپ : حاج محمد ناصر ناصری ، ناصر ریگی ، نورالله نوروزی ، محمود صارمی ، مجید نوری نیارکی ، رشید پاریاو فلاح ، حیدر علی باقری ، محمدعلی قیاسی و کریم حیدریان

*جهت دیدن بزرگ تر تصویر اینجا را کلیک کنید .




تاریخ: دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:,
ارسال توسط مهدی آئین پرست

السلام علیک یا جوادالائمه (ع)

همین بس در مقام این بزگوار که امام رضا (ع) می فرمانید:

كه هركس مرا به حق جوادم قسم دهد او را نااميد برنمي گردانم

انشالله روزی برسه که سعادت زیارت این بزرگوار نصیب همه محبین آن امام گردد
ان شاالله



 

 

برای دیدن بقیه عکسها به ادامه مطلب مراجعه نمایید



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 24 مهر 1391برچسب:,
ارسال توسط مهدی آئین پرست
شهید تفحص «مجید پازوکی» متولد اول فروردین ماه سال 1346 است؛ وی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت بسیج مسجد لرزاده درآمد و برای گذراندن دوره آموزشی در سال 1361 به عنوان تخریبچی، وارد جبهه‌ شد؛ وی در این مسیر یک بار از ناحیه دست راست مصدوم شد و بار دیگر از ناحیه شکم؛ حالش خوب نبود اما درد را با خنده پذیرایی می‌کرد.
به گزارش فارس پس از پایان جنگ تحمیلی در سال 1369، منطقه کردستان، کانی‌مانگا و پنجوین حضور او را در قرارگاه رمضان و جنگ با ضدانقلاب و اشرار غرب کشور به خاطر سپردند؛ در سال 1371 با آغاز کار تفحص لشکر 27 محمدرسول الله(ص) در منطقه جنوب او نیز  به خیل جستجوگران نور پیوست و با اطلاعات دقیق از منطقه، گذرگاه می‌زد.
مجید بعد از عروج دوست دیرینه‌اش شهید «علی محمودوند» مسئولیت گروه تفحص لشکر 27 را بر عهده گرفت و در روز هفدهم مهر ماه سال 1380، نزدیک پاسگاه وهب عراق منطقه عمومی فکه به شهادت رسید و پیکر مطهرش در قطعه 27 بهشت زهرا(س) نزدیک مزار دوست همیشگی‌اش علی آقا، آرام گرفت.
سردار «جعفر جهروتی‌زاده» جانباز 70 درصد، راوی آشنای مناطق عملیاتی فکه، عین‌خوش و شرهانی در گفت‌وگوی با فارس خاطره‌ای را از شهید پازوکی روایت می‌کند: 

***
شهید «مجید پازوکی» برای‌مان تعریف می‌کرد: «در منطقه فکه بودیم؛ یکی از عراقی‌ها که مدتی در ایران اسیر بود، به زبان فارسی تسلط داشت، می‌گفت که یکی از سربازان ایرانی را کشته و در نقطه‌ای که خودش نشان می‌داد، به خاک سپرده است و اصرار می‌کرد بروید او را پیدا کنید.
ما به او توجهی نکردیم تا به کارمان برسیم؛ آن عراقی هم رفت؛ صد متر جلوتر رفته بود که دیدیم نشسته روی زمین و گریه می‌کند؛ ما تعجب کردیم و به سراغش رفتیم؛ آن عراقی، خودش را روی پیکر شهیدی که تقریباً سالم مانده بود، انداخته و گریه می‌کرد و می‌گفت: والله، اولیاء الله؛ عراقی هم به این رسیده بود شهدای ما برگزیده بودند».
شهید پازوکی هم بعد از مدتی در همان جایی که این شهید پیدا شده بود، به شهادت رسید.





تاریخ: چهار شنبه 19 مهر 1391برچسب:,
ارسال توسط مهدی آئین پرست

اوایل بهمن ۶۲ بود. آرام و بی‌سر و صدا ساک کوچک و جمع و جورش را برداشت و به حیاط رفت. نمی‌خواست صدایی بلند شود و باعث بیدار شدن دو دختر دلبند دو ساله و چهار روزه‌اش شود. لابد می‌ترسید، صدا و چهره معصوم فرزنداش باعث لرزش گام‌های استوارش شود.
لحظات سختی بود. دقایقی در ایوان خانه نشست. نگاهی به در و دیوار خانه پدری انداخت.
همیشه هنگام عملیات که می‌شد، راه می‌افتاد؛ اما این بار حال و هوای دیگری وجودش را فرا گرفته بود.
 

 

 
 

لطفا به ادامه مطلب مراجعه فرمائید




ادامه مطلب...
تاریخ: جمعه 14 مهر 1391برچسب:,
ارسال توسط مهدی آئین پرست
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 21
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 21
بازدید ماه : 239
بازدید کل : 13930
تعداد مطالب : 138
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1